Wie gaat er mee op schattenjacht?

Gun jij jouw kind het om zichzelf beter te ontdekken?
Wat kan ik, wat wil ik en wat maakt me blij?

In de Schattenjacht workshop gaan we op een speelse manier aan de slag met het verder ontdekken van jezelf.

Deze workshop is een creatieve manier om over gevoelens, eigenschappen, wensen te praten. Samen met leeftijdsgenoten gaan we er een gezellige middag van maken.

Je ontdekt meer over jouw schatten (kwaliteiten) doordat je grappige, gekke, vrolijke opdrachten uitvoert. Niks moet, veel mag, alles is goed. Laagdrempelig meer leren over jezelf. 
Als je meer weet over jouw kwaliteiten, krijg je meer zelfvertrouwen. Wanneer je deze kwaliteiten meer in gaat zetten, bouw je veerkracht op.

Genoeg te ontdekken dus!

 

Deze training wordt gegeven op de volgende momenten:

Data volgen z.s.m.

Wil je je aanmelden voor deze training?
Stuur een e-mail naar info@groeisterkkindercoaching.nl

jouw eigen schatten mee naar huis in je versierde schatkist, helemaal voor jou alleen 

Tijdens deze eenmalige workshop van 2 uur spelen we het spel Schatgravers in een groepje van maximaal zes kinderen in de leeftijd van 7 – 12 jaar. Een vrolijk pakkend kaartspel en we zijn bezig om onze talenten te verkennen. Met grappige, speelse, opdrachten krijgen we de kans om steeds meer van onszelf te laten zien en elkaar te leren kennen.
De gevonden schatten nemen we zeker mee en geven ze een plekje in jouw eigen versierde schatkistje. Zo kun je er altijd aan terugdenken!

Ik geef de Schattenjacht in Roosendaal, ook op aanvraag op locatie, zoals op scholen of op de buitenschoolse opvang. Ook leuk om samen met een aantal vriendjes of vriendinnen te volgen. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact met me op via een bericht.