Samen kun je zoveel meer…

Bij GroeiSterk Kindercoaching coach ik kinderen en hun ouders.

We gaan in een kortdurend traject op zoek naar talenten, interesses: waar word je blij van, waar laad je je batterij weer mee op en vul je je potje veerkracht? Hoe leer jij, wat heb je nodig om je te concentreren, hoe kun jij jezelf helpen en hoe kunnen anderen dat voor jou doen?

Dat doen we door spelletjes te spelen, lekker creatief bezig te zijn met tekenen / schilderen / bouwen / kleien, misschien juist lekker naar buiten om te bewegen en daar verder te kletsen. We doen het op een manier die bij je past.

Door bezig te zijn en tussendoor te kletsen ontdek je steeds meer over jezelf, je wordt je bewust van jezelf en de anderen om je heen, krijgt meer zelfvertrouwen en voelt dat je zelf weer verder kan. Je wordt Sterker!

We werken met HOOFD, HART & HANDEN

met anderen

Soms kan het fijner zijn om alleen met mij aan de slag te gaan. Dan kan dat natuurlijk ook binnen een individueel coachingstraject

Binnen mijn groepstrainingen krijgen kinderen de kans om van en met elkaar te leren. Ze zijn een aantal weken achter elkaar met hetzelfde groepje leeftijdsgenoten aan de slag. Leren elkaar en zichzelf kennen en kunnen hun doelen meteen in de praktijk oefenen. Als kind merk je dat jij niet alleen bent in je ervaringen en je kan je gevoel delen met de groep.

Het is zo onvoorstelbaar mooi om te horen hoe liefdevol, opbouwend kinderen naar elkaar toe zijn. De complimenten en tips van je groepsgenoten zijn zo waardevol en jij als kind bouwt meteen je zelfvertrouwen op doordat je in het kleine veilige groepje mag en kan oefenen.

In een klein groepje van maximaal 6 kinderen ontdekken de kinderen hun kwaliteiten, oefenen ze met dingen die ze moeilijk vinden en dat op een creatieve, speelse manier. Kinderen vinden het vaak erg jammer als we aan het einde gekomen zijn van een groepstraining.

Soms kan het fijner zijn om alleen met mij aan de slag te gaan. Dan kan dat natuurlijk ook binnen een individueel coachingstraject

met je ouders

We starten de individuele coaching met een intakegesprek, afhankelijk van jullie vraag en de leeftijd van je kind doe ik dit samen of alleen met jullie als ouders. Van hieruit gaan we kijken wat nodig is en maken we een plan. Meestal gaat het bij kindercoaching over een traject van 6-8 sessies. Tussendoor heb ik veel contact met jullie als ouders. Wanneer je kind wat ouder is, stem ik hierin ook af met jullie zoon/dochter. We werken samen als een team! Soms kan een sessie met jullie als ouders/opvoeders en je kind samen heel fijn zijn in het traject.

Ieder traject sluiten we feestelijk af. Wanneer een kind zelfstandig bij mij is geweest, dan sluiten we in de laatste sessie samen af met jullie als ouders. We kijken terug op het traject, jullie zoon of dochter kan laten zien waar we aan gewerkt hebben in de afgelopen weken.

kragt
training

Schateiland
expeditie training

Hiernaast vind je meer uitleg over de groepscoaching die GroeiSterk aanbiedt.

Op mijn Facebook pagina vind je het actuele overzicht met geplande trainingen. 

Op mijn Facebook pagina vind je het actuele overzicht met geplande trainingen.

We zorgen er samen voor
dat jullie weer Sterk verder kunnen Groeien!!!

Wil je meer weten, laat het me dan weten.